Ko smo?

Firma PIN doo (Holo agencija) je osnovana 2013. godine i naš tim ima dugogodišnje iskustvo u prodaji, marketingu i produkciji video sadržaja. Sarađujemo sa TV stanicama, sa vladinim i nevladinim organizacijama i drugim institucijama i kompanijama u Bosni i Hercegovini i inozemstvu. Posjedujemo profesionalnu opremu za snimanje koja uključuje kamere, rasvjetnu opremu, audio opremu, dron i potreban softver za postprodukciju. Zastupnici smo kompanije Kino-mo iz Velike Britanije za brendove holografskih uređaja HYPERVSN i SmartV.

Image
Image

Naš cilj?

Naš cilj je okupiti kreativne i inovativne ideje na jednom mjestu i pretvoriti ih u uspješne projekte. U našem radu posebno smo fokusirani na kvalitet usluge, profesionalan odnos i poštivanje prihvaćenih rokova. Cilj nam je, također, inspirirati i motivirati partnere za nove poslovne uspjehe, tako da analiza, produkcija, kreativnost i marketing nisu naši jedini zadaci.

Čime se bavimo?

Naše usluge obuhvataju video i audio produkciju, profesionalnu fotografiju, grafičku obradu i montažu, adaptacije video i reklamnog materijala, 2D i 3D dizajn, organizaciju i produkciju emisija, događaja, tutorijala i drugih audio/video materijala, digitalni marketing i planiranje kampanja. Posjedujemo 3D virtuelni studio sa zelenim ključem i studijski prostor sa potrebnom rasvjetom, režiju i montažu.

Image
Image

I na kraju...

Kvalitetna produkcija video sadržaja, ali i marketinško planiranje i savjetovanje zahtjeva učenje tokom čitavog radnog vijeka, a mi se upravo sa svakim projektom usavršavamo i pratimo nove trendove te omogućujemo našim klijentima plasman jedinstvene ponude na tržište. Naša je dužnost i odgovornost očuvati najviše profesionalne standarde. Djelujemo u najboljem interesu naših klijenata i nikada ne nudimo, preporučujemo niti prihvatamo ideju ili rješenje koje ne možemo ostvariti.

UNDP
BH TELECOM
MCCANN
EVENT TIM
BORAM
LUNA
CETEOR
REIC
USAID TURIZAM
OSCE
DOLLY LINK
FACE
TV ALFA
ARGETA
AVON
MBA
SLATKO I SLANO
FNF
NN
BEGEX
PLANTAGO
EONA
PROCREDIT
SO
Hifa Tesanj
Bisnode
AC UNITY
PRETIS
Hifa Oil
ALLURE
AMKO
BBI
NAKIT TV
BUDVANSKA RIVIJERA
HOTEL SLOVENSKA PLAŽA
Celje
WE AGENCIJA
HAAD
ELLA VODA
ACIBADEM
FACEART
IMPORTANNE
SCC
MILKOS
TIM NEKRETNINE
URBAN
BANJA LUKA
COMTRADE
CREATIVO
AUTOHIT
ROTANA
NISSAN
SWERIGE
CCI
BSC
BIZMAG
BOLJA STRANA
TO BAR
CENTAR ŽENSKIH PRAVA
OKTAL PHARMA
GENERACIJA
ED SHOP
KERASTASE
RICHMOND
MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE
IUG
FRIZERLAND
SUMMER HOME
DENTAL ESTETICA
BLANCA
NOVODENT
STRONG AUTO

Kontaktirajte nas

Pridružite nam se

Ismeta Alajbegovića Šerbe 3
+387 33 86 44 56; +387 62 740 061
info@holo.ba

© 2019 Holo. Designed by Holo